Летен отдих

art2

За повече информация за  Летен отдих 2014 изтеглете

Програмата

Интерактивна карта

Приятели, sтремим се непрекъснато да обновяваме и обогатяваме нашия уебсайт. Създадохме за вас интерактивна карта на Перник.

Към картата

Bad City

Bad City е създадена през 1992 г. от Стоян Стоянов, Людмил Стойнев, Любомир Цветанов и Ивайло Павлов. През годините групата има многобройни участия в клубове и концерти в София и страната. Работи съвместно и с други музиканти, издава албум „Golden rock covers”. След трагичен инцидент Bad City продължават без Стоян Стоянов. След време групата се разпада и през този период всеки един от музикантите свири в различни групи в страната и чужбина.
В началото на 2012 г., Bad City се събира отново в същия състав, с едно допълнение – китаристът Марио Драганов.

bad city

Стил:
Блус – рок.

Към момента в състава на групата влизат:
Любомир „Копчето” Цветанов – вокал, ударни, хармоника
Людмил Стойнев – вокал, китара, клавишни, цигулка
Ивайло Павлов – бас, вокал

0895620 902-  Любо

  • ТРОЛИТЕ
  • Seize The Day
  • Bad City
  • Рок група "100"
  • STRIX

trolite„Тролите” е психеделична блус-рок банда, създадена през 1995 г. от четирима приятели от детството и университета, които мечтаят да свирят рок.
От своето създаване те започват да правят кавъри на The Doors, Cream, Eric Clapton, Janis Joplin, Creedence Clearwater Revival, J.J.Cale. Една година след като групата е сформирана, тя вече има собствени песни. От 2000 г. „Тролите” взимат участия в много концерти на живо, в редица фестивали, записват и издават два демо албума.

   

 

Повече

seizethedaySeize The Day e Thrash / Metalcore e банда от Перник, създадена на 10.08.2011 г. Нейни основатели са Юлиан Борисов и Дейн Бонев. С течение на времето към тях се присъединява и Михал Камбарев. До момента бандата има много участия и цели три записани албума (Changed, 99 Days Ago и Crack In The Ground).

Стил:
Thrash Metal / Metalcore 

 

Повече

badcityBad City е създадена през 1992 г. от Стоян Стоянов, Людмил Стойнев, Любомир Цветанов и Ивайло Павлов. През годините групата има многобройни участия в клубове и концерти в София и страната. Работи съвместно и с други музиканти, издава албум „Golden rock covers”. След трагичен инцидент Bad City продължават без Стоян Стоянов. След време групата се разпада и през този период всеки един от музикантите свири в различни групи в страната и чужбина.
В началото на 2012 г., Bad City се събира отново в същия състав, с едно допълнение – китаристът Марио Драганов.

 

 

Повече

grupa100Рок група "100" е създадена в края на 2008 г. в гр. Перник. Инициатор е Стампи, който и до момента е ръководител на групата. От 2009 г. бандата репетира в залите на НЧ ”Пробуда-1935 г.”, кв. ”Бела вода”.

Членове:

Иво Романов – вокал
Станислав Методиев – Стамп – китара
Мариан Богомилов – Мъро –барабани
Румен – бас китара
Алекс Борисов – китара 

Повече

strixГрупата е създадена на 11.11.2011 г. в гр. Перник.
Стилът, в който свири бандата е блус, рок, хард рок.

Към момента в състава на STRIX влизат:
Бисер Ненков – барабани, вокали
Валентин Валентинов – китари, вокали
Александър Александров – бас китара, вокал

Повече

создать сайт